FAQ

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

HOGYAN RENDELHETEK?

A potenciafokozó rendelése egyszerű és gyors, regisztráció sem szükséges hozzá. Két formában rendelheted meg a potenciafokozó gyógyszeredet. Töltsd ki az adatokat az rendelési űrlapon, majd add le a következőkkel:

  1. Pontos nevet, irányítószámot és címet kell megadnod. Pontosan meg kell jelölnöd, hogy milyen és mennyi potenciafokozót szeretnél vásárolni. A szállítási zökkenőmentessége miatt szükség van egy valós telefonszámra is, amit csak akkor hívunk fel, ha szükséges (szállítási problémák, hiányos vagy helytelen adatok esetén), alapértelmezés szerint egyáltalán nem.
  2. Számunkra a diszkréció alapkövetelmény. Töltsd ki a rendelési űrlapot úgy, hogy csomagként hagyjuk a postán, a kézbesítés nélkül: ebben az esetben a diszkréció maradéktalanul teljesül.

MIT TEHETEK, HA NEM SAJÁT CÍMEMRE SZERETNÉM RENDELNI A CSOMAGOT?

Erre is van megoldásunk. Ilyen esetekben a személyes átvétel úgy történik, hogy megadod neved, a várost, ahová a küldeményt kéred (ez lehet egy másik város is, mint ahol élsz), valamint a város postahivatalának címét. A rendelés után 1-2 nappal menj el a rendelésben leadott város főpostájára, és kérd a regisztrált küldeményt a postán. Ekkor a csomagot a postacímre kézbesítik, nem a saját címedre. Itt nem fogsz értesítést kapni, így senki sem fog tudni a rendelésedről, és csak te kaphatod meg a postahivatalban. Amikor elmész a postahivatalba, a csomagot a neved megadásával kérd (kérni fogják az igazolványod). Utánvétes rendelés esetén a postahivatalban történik a fizetés, majd átadják neked a terméket. A diszkréció 100%!

ADATVÉDELEM

A rendelési adatokat addig megőrizzük, amíg a potenciafokozó rendelés teljesül. A kötelező adatokat új termék rendelésekor újra meg kell adni. Személyes adataid nem adjuk át harmadik feleknek. Az adatkezelés során az Infotv.-ben foglaltaknak megfelelően járunk el.

DISZKRÉCIÓ

A postai küldemények esetében nincs utalás a csomag tartalmára, kérésedre más feliratot írhatunk rá, például “számítógép alkatrész”. A szállítmány diszkréten van csomagolva, átláthatatlan, és hogy elkerüljük a szomszédok/ismerősök kényes kérdéseit, feladóként egy magánszemély lesz megjelölve.

LEGÁLISAK A RENDELHETŐ POTENCIAFOKOZÓK?

Természetesen! Minden termékünk a gyártó ország legális, bejegyzett, szigorúan ellenőrzött gyógyszergyárában készül, prémium alapanyagokból, és ellenőrzött szállítással jut el raktárainkba.

HOGYAN MŰKÖDIK A POTENCIAFOKOZÓ?

A potenciafokozók kiemelten hatásosak a merevedési zavarokkal küzdő férfiak számára. Az erekció a pénisz barlangos testeinek és véredényeinek telítődése vérrel. A KAMAGRA helyileg javítja a vérkeringést az eltesti régióban, ezzel nagyban segítve a pénisz telítődését vérrel. Azok a férfiak, akiket nem érint az erekciós zavar, szintén kipróbálhatják, mert az erekció keménységét is nagyban javítja.

FÜGGŐSÉGET VAGY HOZZÁSZOKÁST OKOZHAT-E HOSSZÚ TÁVÚ SZEDÉS ESETÉN?

Egyik potenciafokozó sem okoz függőséget, és kizárt a hozzászokás kockázata. A potenciafokozók hosszú távú használata során sem alakul ki potenciafokozó függőség. Ezt az állítást számos kísérlet igazolta az évek folyamán.

MIÉRT OLYAN OLCSÓK A POTENCIAFOKOZÓ GYÓGYSZEREK?

A potenciafokozók olcsóbbak lehetnek, mert olyan vállalatok gyártják őket, amelyek nem költenek marketing hirdetésekre, PR tevékenységekre vagy lobbi tevékenységre. Gyógyszergyártó üzemeiket olyan országokban telepítik, ahol alacsony a foglalkoztatottság, nincs bérvita, és alacsonyak az adók. Néhány forgalmazó ugyanazt a terméket magasabb áron kínálja, mások alacsonyabb áron. Egyik potenciafokozó sem származik Magyarországról, ezért a csomagolás eltérhet a magyar gyógyszertárak potenciafokozóinak csomagolásától.

MEDDIG TART A POTENCIAFOKOZÓ GYÓGYSZEREK HATÁSA, ÉS MIKOR KELL BEVENNI?

A bevétele után a vérplazmában a gyógyszer maximális koncentrációját 30-120 perc múlva éri el (átlagosan 60 perc). A KAMAGRA Gold hatása 8-10 órán át is tarthat, miközben a KAMAGRA Oral Jelly hatékony lehet már a bevétele után 20 percen belül, de legfeljebb 3-4 órán át. A KAMAGRA 100 hatástartama átlagosan 10-12 óra, tehát egy egész éjszakán át tart.

VANNAK MELLÉKHATÁSAI A POTENCIAFOKOZÓ GYÓGYSZEREKNEK?

A potenciafokozó gyógyszereknek az egyéni érzékenységtől függően enyhe mellékhatásai lehetnek, amelyek elmúlnak, ahogy a gyógyszer kiürül a szervezetből. Ilyen mellékhatás lehet fejfájás, fokozott szívverés, bőrpír, gyomorfájás és a fény érzékelésének változása. Ideiglenes mellékhatások, ezek az egyéni érzékenység vagy a túl magas adag bevétele miatt előfordulhatnak. Az egészségügyi kockázatok figyelembevételével a szívbetegségben szenvedőknek nem ajánlott a készítmények szedése.

HASZNÁLHATOM-E MÁS GYÓGYSZEREKKEL EGYÜTT A POTENCIAFOKOZÓT?

A potenciafokozó gyógyszerek az egyéni érzékenységtől függően csökkenthetik a vérnyomást, ezért nem szabad őket egyidejűleg használni nitrátot tartalmazó vérnyomáscsökkentő és értágító gyógyszerekkel. Túl alacsony vérnyomás esetén ájulás léphet fel. Ezért termékeinket nem ajánljuk azoknak, akik rövid vagy hosszú távon nitrátot tartalmazó gyógyszeres kezelés alatt állnak, vagy szívbetegségben szenvednek.

MELY GYÓGYSZEREK TARTALMAZNAK PONTOSAN NITRÁTOT, AMELYEKET NEM LEHET EGYÜTT SZEDNI?

Például, de nem kizárólag az alábbiak: Izoszorbid-mononitrát, Imdur, ISMO, Isosorbid-mononitrát, Monoket, Izoszorbid-nitrát, Dilatrate-SR, Iso-bid, Nitroglycerin, Deponit, Minitran, Tridil, Isordil, Isordil Tembids, Izoszorbid-dinitrát, Izoszorbid-dinitrát LA, Sorbitrate, Sorbitrate SA, Nitrek, Nitrotartalmú készítmények, Nitrocine, Nitro-Derm, Nitro Disc, Nitro-Dur, Nitrogard, Nitroglycerin, Nitroglycerin T/R, Nitroglyn, Nitrol kenőcs, Nitrolan, Nitrolingual Spray, Izoszorbid-dinitrát/Fenobarbitál, Isordil w/PB, Amyl Nitrate (poppers, vagy Rush), Nitrong, Nitropar, Nitropress, Nitroprex, Pentaerythritol Tetranitrate, Peritrate, Peritrate SA, Erythrityl Tetranitrate, Cardilate, Nitro SA, Nitrospan, Nitrostat, Nitro-Trans System, Nitro Transdermal, Nitro-Time, Transderm-Nitro.

SZÜKSÉG VAN-E RECEPTRE A POTENCIAFOKOZÓ GYÓGYSZEREKHEZ?

Nem, ezek a potenciafokozók nem vényköteles gyógyszerek. Csak olyan nemzetközileg elfogadott, folyamatosan minőségellenőrzött termékeket kínálunk, amelyeket az FDA (Élelmiszer- és Gyógyszerellenőrzési Hivatal) jóváhagyott és “vény nélkül kapható” minősítéssel látott el.