ELÁLLÁSI JOG ÉS PÉNZVISSZAFIZETÉS

A Kamagraforever.com webáruház maradéktalanul megfelel a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendeletben (a továbbiakban: Korm. rendelet) foglaltaknak. A Korm. rendeletet ezen a linken találod.

  • Vásárlóinkat a Korm. rendelet 20. §-ának megfelelően megilleti a vásárlástól való elállás joga, a Korm. rendelet 29. §-ában foglalt kivételekkel. Ennek megfelelően vásárlóink a vásárlástól, illetve a megrendelt termék készhezvételétől számított 14 napon belül, indokolás nélkül elállhatnak.
  • Természetesen az elállás jogát nem csak a kézhezvétel után lehet gyakorolni, azt a megrendelés leadását követően bármikor lehet érvényesíteni, ha esetleg meggondoltad magad. Az elállást nem szükséges megindokolni, de a Kamagraforever.com nagyra értékeli, ha megosztod velünk az elállásod okait.
  • Az elállást több formában gyakorolhatod, amelyben egyértelműen jelzed elállási szándékodat. A legkézenfekvőbb, ha e-mailt küldesz a [email protected] címre, amelynek tárgya az „Elállás”. A mailben tüntesd fel a rendelésszámot, a regisztrációs azonosítódat, kiszállítási címedet, valamint azt, hogy a feltüntetett rendeléstől vagy vásárlástól el kívánsz állni. Kollégáink fel fogják venni veled a kapcsolatot.
  • A Korm. rendelet 2. melléklete alapján használhatod az alábbi mintát is:

Elállási nyilatkozat

(csak a szerződéstől való elállási szándék esetén töltse ki és juttassa vissza)

Címzett: Kamagraforever.com webáruház, [email protected]

Alulírott(ak) kijelenti(k), hogy gyakorlom/gyakoroljuk elállási/felmondási jogomat/jogunkat az alábbi áru(k) adásvételére vagy az alábbi szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés tekintetében:

Szerződéskötés időpontja/átvétel időpontja:
Fogyasztó(k) neve:
Fogyasztó(k) címe:
A fogyasztó(k) aláírása (kizárólag papír alapon tett nyilatkozat esetén):
Kelt:…”

  • Ha a megrendelt terméket már kifizetted, annak árát a Korm. rendeletben foglaltaknak megfelelően visszatérítjük. Kérjük vedd figyelembe, hogy a már kiszállított termékek visszaküldésének költségét a megrendelő viseli!
  • Kérünk, hogy vedd figyelembe, hogy megbontott és/vagy részben felhasznált terméket nem áll módunkban elállás okán visszavenni.